Kompanija Active Design d.o.o. se pretežno bavi projektiranjem i izradom enterijera i nameštaja. Osnovana je 2006. godine u Beogradu. Zahvaljujući posvećenosti, predanom radu i stalnim investicijama u razvoj proizvodnje i menadžmenta Active Design se može pohvaliti konstantnim rastom kvalitete i obima usluga i proizvoda, te i stabilnim ekonomskim rastom. Kompanija danas upošljava 100 radnika, posjeduje kompletnu fabriku za izradu namještaja, projektni biro i niz izložbenih salona.

Fabrika za izradu namještaja obuhvata kompletne, automatizirane linije za obradu medijapana, masiva i drugih sirovina, u pogonima ukupne površine 5000m². U sastavu strojarskih odeljenja nalaze se: ,,CNC” obradni centri (5 osa), automatski formatizeri, kanterice, robot za farbanje, komore za farbanje sa vodenom zavjesom, membranske i hidraulične prese i brojne radne stanice za izradu specifičnih detalja.

Projektni biro Active Design se bavi projektiranjem enterijera i nameštaja, i projektiranjem i nadzorom završnih radova u građevinarstvu. Sačinjen je od diplomiranih inženjera šumarstva, strojarstva, arhitekture i građevine.

Rezime kompanije možete preuzeti klikom na link.

Djelatnosti

Novi projekti